Υπηρεσίες

WBS - SEM services

Μάρκετινγκ στις μηχανές αναζήτησης (SEM)

Το Search Engine Marketing είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Online Marketing περιλαμβάνοντας όλες τις δραστηριότητες απόκτησης επισκεπτών από τις μηχανές αναζήτης. Το Μάρκετινγκ στις μηχανές αναζήτησης (SEM), χωρίζεται σε Search Engine Optimization (SEO) και Pay Per Click (PPC) διαφημίσεις. Η εξειδίκευση της ομάδας μας πάνω στις μηχανές αναζήτησης δύναται να μας εξασφαλίσει σίγουρα αποτελέσματα.

Δημιουργία Περιεχομένου

Το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σε καθημερινή βάση γύρω από όλα τα ευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, με αναλυτικό και έγκυρο ρεπορτάζ προσελκύει τους χρήστες που ενδιαφέρονται είτε να στοιχηματίσουνε είτε να ενημερωθούνε γύρω από αυτά.

WBS - Content Making services
WBS - Online Marketing services

Λοιπές Ενέργειες Online Marketing

Το Online Marketing πέρα από το Search Engine Marketing περιλαμβάνει και άλλες ενέργειες οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις της ταχύτατα αναπτυσσόμενης αγοράς του διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα, στην εταιρία μας δίνουμε έμφαση στο E-Mail-Marketing, στο Affiliate Marketing αλλά και στο πολλά υποσχόμενο Social Media marketing που οδηγεί σε νέες πωλήσεις.